ساخت ویدئو آموزشی

ساخت ویدئو آموزشی

برای ساخت ویدیو آموزشی می‌توان از نرم‌افزارهای مختلفی در کامپیوتر و موبایل استفاده کرد و در این آموزش، ابتدا یاد می‌گیریم که چگونه یک ویدیو آموزشی موفق را تهیه کنیم و در ادامه آن، ابزارهای مختلف ساخت ویدیو آموزشی اعم از نرم افزارهای ساخت کلیپ آموزشی و بهترین نرم افزار ساخت فیلم آموزشی از دسکتاپ را معرفی می‌کنیم.

 حال میخواهیم یاد بگیریم که چگونه این کار را انجام دهیم و برای ساخت ویدیو آموزشی موفق و درآمدزا به چه ابزارهایی نیاز داریم و پیش از شروع ضبط، چه کارهایی را باید انجام دهیم. برای ساخت ویدیو آموزشی موفق باید گام‌های زیر را به دقت طی کنیم.

برنامه ریزی و تهیه متن آموزش

 کلیپ آموزشی تهیه شده باید جذاب باشد. اگر ویدیو شما نتواند مخاطب را در ۱۰ ثانیه اول جذب کند، تمامی زحمات شما از بین می‌رود چراکه پیش از ۱۰ ثانیه اول، مخاطب، از سایت یا صفحه شما خارج می‌شود. لحظات اولیه ویدیو آموزشی شما باید یک طرح کلی از آموزش شما را به صورت جذاب به مخاطب ارائه کند. توجه کنید که در ۵ ثانیه اول کلیپ آموزشی، شرکت خود را معرفی نکنید بلکه به بیننده، دلیل و اهمیت آموزش خود را بیان کنید.

انتخاب میکروفون برای ساخت ویدیو آموزشی

استفاده از یک هدست یا میکروفون داخلی کامپیوتر، ابزار مناسبی برای ساخت ویدیو آموزشی نیست زیرا به هنگام ضبط، بسیاری ازنویز های محیطی و صداهای اطراف نیز ضبط می‌شوند. برای ساخت کلیپ آموزشی بهتر است از یک میکروفون مجزا استفاده کنید. «میکروفون دینامیک» ، نویزهای محیطی و فرکانس‌های برگشتی از دیوارها را به خوبی حذف می‌کند. از این میکروفون‌ها بیشتر در سالن‌های موسیقی و کنسرت استفاده می‌کنند زیرا فرصت کافی برای پردازش صدا وجود ندارد.

نصب نرم افزارهای ساخت کلیپ آموزشی

علاوه بر میکروفون، برای ساخت ویدیو آموزشی از دسکتاپ نیاز به برنامه‌هایی مخصوص به این کار خواهید داشت که در ادامه، به برخی از مهم‌ترین نرم‌افزارهای ضبط صفحه نمایش اشاره و بهترین نرم‌افزار ساخت فیلم آموزشی از دسکتاپ را معرفی می‌کنیم.نرم‌افزار «Free Screencast» این قابلیت را دارد تا بخش مشخصی از صفحه نمایش کامپیوتر شما را ضبط کند و می‌توانید برای زیباتر شدن آن، فیلترها و افکت‌های مختلفی را به آن اضافه کنید.    

آماده سازی یک فضا برای ساخت فیلم آموزشی

هرقدر که میکروفون خوب و گران‌قیمتی را تهیه کرده باشید، نمی‌تواند نویزهای پس‌زمینه را به خوبی فیلتر کند و در آموزش خود به طور قطع با این صداهای اضافی، روبرو خواهید شد. برای به حداقل رساندن این صداهای اضافی، نیاز به یک اتاق ایزوله یا «Dead Room» دارید.بهتر است به مرور زمان، تجهیزات اتاق ایزوله خود را بهبود ببخشید و در ابتدا، با صرف هزینه کم، تا حد ممکن به کمک پارچه‌های ضخیم، موکت، ابر، پتو و …،‌ بین فضای ضبط و بیرون، فاصله ایجاد کنید.

منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات سربرگ در بخش منوی موبایل مشخص کنید.
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.